Amkodor vonszoló gépek – Skidder

A fák szállítása AMKODOR vonszolókkal a legbiztonságosabb!

A további két kategóriáról itt olvashat bővebben: FORWARDERHarvester

A fakitermelés és -feldolgozás egyik fontos része az úgynevezett közelítés. A közelített anyag (vagyis a fa rakomány maga) és a talaj kettősét számítva a közelítés több módon is történhet. Az egyik mód a vonszolás, amikor a kivágott fa teljes hosszával a talajon fekszik. Szeretne nagy rakományokat is biztonságosan vonszolni a munkaterületre? Cégünk korszerű AMKODOR vonszolókkal áll a rendelkezésére!

Az AMKODOR vonszolók a közelítő géptípusok közé tartoznak. Magán a vonszolórészükön túl egy manipulátorral is rendelkeznek ezek a gépek. Utóbbi általában gémes-teleszkópos kivitelezéssel készül a magas precizitás érdekében.

Az AMKODOR vonszolók igazán sokoldalú munkagépek. Egyik fő feladatuk például az, hogy a gallyazás során a munkaterületre szállítsák a nyers faanyagot, melyet gallyazógépekkel kezelhetnek le a szakemberek. Darabolandó egységrakományt is vonszolókkal szokás közelíteni. Az AMKODOR vonszolók nehéz terepen is nagyszerűen teljesítenek, és jelentős terhet vesznek le az emberi munkaerő vállairól.

Még maradt pár kérdés Önben az AMKODOR vonszolókat illetően? Tegye fel őket segítőkész kollégáinknak elérhetőségeink bármelyikén!