Amkodor fakitermelő gépek – Harvester

A fakitermelés technikai csúcsa: az AMKODOR fakitermelő gépek KESLA fejjel

A további két kategóriáról itt olvashat bővebben: FORWARDER – SKIDDER

Magyarországon az utóbbi évtizedekben nőtt az erdős területek száma, így a növekvő fakitermelési igényeknek is meg lehet felelni, és el lehet látni mind a lakosságot, mind pedig a különböző cégeket a szükséges faanyagokkal. A fakitermelésben, mint megannyi más szakterületen, ma már jelentős mértékű a gépesítés. Számos erdészeti gép létezik, de ezeknek a királya a fakitermelő, vagy angol nevén harvester. Ez a gép a hatvanas években terjedt el, Skandináviában pedig a többműveletes típusok is hamar megjelentek. A közel száz éve alakult, és Európa-szerte ismert Amkodor pedig a legkorszerűbb ilyen eszközöket gyártja jelenleg.

 A mi cégünktől megvásárolható AMKODOR fakitermelő gépek KESLA fejjel érkeznek az ügyfelekhez. Ezek a gépek multifunkcionálisak. Fő feladatuk ennek ellenére világosan elhatárolható: a fa tőtől való elválasztása. Ezen felül viszont rakásolást, darabolást, és még gallyazást is végezhetünk velük. Mind fenyves, mind pedig lombos állományokat vághatunk velük.

 Az AMKODOR fakitermelő gépek KESLA fejjel várják a vásárlóinkat! Az alapgépre szerelt döntőfejnek hála ez a típus még hatékonyabban tudja végezni a dolgát.

 Amennyiben az AMKODOR fakitermelő gépek KESLA fejjel érdeklik, akkor bátran ajánljuk elérhetőségeinket! Ezeken ugyanis kérdéseket is feltehet munkatársainknak, és személyre szabott ajánlatot is kérhet!